Ons verhaal

Wat Multiship Holland uniek maakt vergeleken met andere scheepswerven? Met de full service scheepswerf schakelen we snel en werken we flexibel. De kwaliteit ziet u terug dankzij 60 jaar ervaring. Daarom doen de pleziervaart, beroepsvaart, offshore en industrie een beroep op onze diensten. • Totaaloplossing 
  Onze scheepswerf in Harlingen is voorzien van alle moderne faciliteiten. Scheepsreparaties, onderhoud, jacht refit, jachtbouw, onderwaterschip behandelen, stralen en conserveren: wij realiseren het. 
 • Snel
  Dankzij onze efficiënte werkprocessen, bootlift, transport en geconditioneerde hallen met moderne voorzieningen voeren wij alle werkzaamheden snel uit. Zo realiseren wij meestal 2 keer zo snel de werkzaamheden vergeleken met andere werven. En dat ziet u natuurlijk ook terug in de prijs.
 • Flexibel 
  Komt er een grote klus binnen? Dan doen wij naast ons vaste team een beroep op ons uitgebreide ZZP netwerk. Zo kunnen we snel schakelen en voldoen aan uw vraag.
 • 24/7 bereikbaar
  We worden gestimuleerd door onze passie en drive. Daarom zijn we voor u 24/7 telefonisch bereikbaar.


Zo is het begonnenâ?¦

De 2 gezichten achter Multiship Holland zijn Sieb Meijer en Wiecher Kocken. Ze leerden elkaar kennen tijdens het skûtsjesilen. Al snel bleek dat ze een gezamenlijke droom hadden: het opzetten van een full service scheepswerf. Bij dromen is het niet gebleven. In 2012 is Multiship Holland in Harlingen van start gegaan. 

Werken met 60 jaar passie

Sieb en Wiecher zijn opgegroeid op en aan het water. Als het kon, waren ze met boten in de weer. Op jachten naar Engeland zeilen, wedstrijden skûtsjesilen: als het maar met watersport te maken had. Het resultaat is dat Sieb en Wiecher samen al 60 jaar ervaring in het vak hebben.  

Aangesloten bij

Multiship Holland is aangesloten bij:Weten wat Multiship Holland voor u betekent?

Kom langs op onze scheerpswerf in Harlingen