Bootlift & transport

Full service scheepswerf Multiship Holland is uitgerust met een moderne bootlift en bootwagen. Uw jacht snel in en uit het water of van A naar B: wij realiseren het. 

Snelle bootlift

De hypermoderne bootlift heeft een hijscapaciteit van 100 ton. Uw schip staat binnen een paar minuten op de kant voor onderhoud of reparatie. De snelste in de omgeving Harlingen!

Goederen laden & lossen

De radiografisch bedienbare bootkraan heeft 4 takels van 25 ton. De takels zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. De bootkraan is dus ook inzetbaar voor het laden en lossen van zwaar materieel en goederen. 

Mastenkraan

Met de mastentakel hijsen we masten tot 4 ton en een hoogte van 25 meter. Ideaal voor:

  • Mast inspectie
  • Onderhoud aan uw mast
  • Mastreparatie

Boottransport

Met de bootwagen zetten we schepen, jachten of zware goederen binnen enkele minuten in de straalhal, spuithal of reparatiehal. De zelfrijdende en radiografisch bedienbare bootwagen heeft een capaciteit van 100 ton. Dankzij de onafhankelijke 4 wiel besturing is nauwkeurig manoeuvreren mogelijk. 

Transport op locatie

Ook op locatie verzorgen wij het transport van uw schip. Met de bootwagen inclusief vakbekwame operator komen wij naar u toe en verplaatsen uw schip van A naar B.

Uw schip veilig en snel van A naar B?

Schakel de bootlift en bootwagen van Multiship Holland in!