Hoogaars – Nehalennia

De “Nehalennia” is een indrukwekkend schip met een lengte van ruim 22 meter en een breedte van 7,2 meter. Dit project omvatte zowel de binnen- als de buitenzijde van het schip, waarbij elke stap met uiterste precisie en vakmanschap is uitgevoerd.

Interieurbehandeling

Het interieur van de “Nehalennia” is volledig gestraald en geconserveerd. Voor optimale bescherming en duurzaamheid zijn er twee lagen primer aangebracht. De spanten in de machinekamer, voorpiek en achterpiek zijn zorgvuldig afgekit en voorzien van een hoogglans witte topcoat, wat niet alleen bijdraagt aan de esthetiek maar ook aan de langdurige bescherming tegen corrosie.

Exterieurbehandeling

De buitenzijde van het schip heeft een grondige behandeling ondergaan na het stralen. Eerst werd het gehele oppervlak geprimerd, waarna de romp, inclusief de rondingen, opbouw en het boeisel, volledig werd geplamuurd. Vervolgens werd het schip opnieuw geprimerd en afgewerkt met een Nelfadur hoogglans topcoat. Dit zorgde voor een schitterende en duurzame afwerking die bestand is tegen de elementen.

Tevredenheid van Alle Betrokkenen

Zowel SRF, de opdrachtgever als de eigenaar zijn uiterst tevreden met het eindresultaat. De zorgvuldige behandeling en hoogwaardige afwerking van de “Nehalennia” reflecteren het vakmanschap en de toewijding die in dit project zijn gestoken. Met trots presenteren wij de “Nehalennia” als een toonbeeld van onze expertise in scheepsbouw en -onderhoud.

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Stralen
  • Conserveren
  • Schilderen