stralen en coaten

Voor de pleziervaart en beroepsvaart verzorgt scheepswerf Multiship Holland het stralen en coaten van bestaande zeiljachten, boten, schepen, motorjachten en nieuwe cascoâ??s voor de super jachtbouw. Ons gecertificeerd straal- en coatingsbedrijf beschikt over een straalhal en een spuithal van 40 meter. Dat in combinatie met het vakmanschap van ons personeel maakt ons de ideale samenwerkingspartner voor het stralen en coaten van schepen en industriële constructies. Boot stralen

Stralen is de perfecte manier om roest, vuil en oude laklagen van uw boot te verwijderen. In onze straalhal van 40 meter stralen we onder hoge druk uw schip helemaal schoon. Bij het stralen zijn er verschillende opties mogelijk. Zo kunnen we specifieke keuzes maken m.b.t. de druk en het straalmiddel waarmee gewerkt wordt. De keuze van het straalmiddel en druk zijn bepalend voor de afwerking.

Gritstralen

Bij het gritstralen kunnen we kiezen uit diverse korrelgroottes. De korrels verwijderen roest tot diep in de poriën, waardoor roest er volledig uit geslagen kan worden. Direct na het gritstralen wordt er in de meeste gevallen gekozen voor een oppervlaktebehandeling.

Onze ervaren boot stralers staan u graag te woord om de verschillende opties met u te bespreken.

Boot coaten

Na het stralen coaten wij uw boot in elk denkbare coating in de geconditioneerde spuithal van 40 meter. Denk aan een twee-componenten verfsysteem voor industriële constructies of meerlaags systemen volgens ISO, Norsoc of Nace specificatie. Met de 4-laags verfsysteem is uw jacht optimaal beschermd tegen roest en aanslag. Voor het aanbrengen van antifouling voor nog meer bescherming kunt u ook terecht bij de ervaren vakmensen van Multiship. Liever zelf doen? Huur een doe-het-zelf unit.

Geconditioneerde spuithal

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Gedurende de werkzaamheden houden wij via metingen en controles alle werkzaamheden in onze geconditioneerde spuithal in de gaten. Dit om de juiste afwerking en de juiste kwaliteit te waarborgen.

De sensoren voor de klimaatbeheersing zijn zo ingesteld dat er elke 30 minuten gemeten wordt op:

  • Temperatuur
  • Luchtvochtigheid
  • Dauwpunt

Op elk gewenst moment kan hier een rapportage van gemaakt worden. â?¨Conserveren met vele verfsystemen

Uw schip conserveren wij in iedere gewenste verfspecificatie. En als u dat wenst, verzorgen wij een complete verfrapportage. Wij hebben ruime ervaring met de verfsystemen van onder andere:Bootkraan

Verzekerd van een perfect resultaat! Met de bootkraan halen we uw schip tot 100 ton snel uit het water. Op aanvraag kunnen we ook zwaardere schepen op de wal zetten. De bootwagen brengt uw schip vervolgens naar een van onze geconditioneerde hallen om gestraald en gecoat te worden. De professionals van Multiship Holland staan vervolgens klaar om uw schip te voorzien van de juiste afwerking. Dankzij jarenlange ervaring in het stralen en coaten van schepen en industriële objecten zijn wij in staat om voor alles een oplossing aan te reiken. Onze klanten weten het: straalprocessen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw vraag? Neem contact met ons op!

Bescherm uw jacht optimaal

Neem voor een offerte op maat contact op met uw full service straalbedrijf in Harlingen, Friesland.