Vraag of spoedgeval?
Bel 0517 235 857

Tankstation

Ons tankstation met onbemande pomp is het hele jaar geopend. Maak het uzelf gemakkelijk en kom tanken bij ons drijvende tankstation met aanlegsteiger aan het Van Harinxmakanaal. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij onze onbemande pomp.

Brandstoffen

  • HVO7 Clean Diesel
  • Superplus 98 E5
  • GTL

HVO7 Clean Diesel

Het nieuwste product binnen de HVO’s is de HVO7 Clean Diesel. Dit is een dieselbrandstof die een CO2 reductie realiseert van circa 6%. Door het ontbreken van Het FAME-component (FAME, Fatty Acid Methyl Ester) wordt de kans op een eventuele filterblokkade tot een minimum gereduceerd. De wettelijke bioverplichting wordt administratief voldaan. Bekijk hier onze HVO7 Clean Diesel folder.

Superplus 98 (E5)

Deze loodvrije benzine is voorzien van het octaangetal 98 en is geschikt voor alle voertuigen die beschikken over de europese type goedkeuring. Texaco voegt aan de superplus 98 standaard een pakket toe van een aantal kwalitatief hoogstaande additieven. Deze brandstof bevat maximaal 5% ethanol en is daardoor zeer geschikt voor benzine varende boten.

GTL

GTL is de afkorting voor Gas To Liquid (van gas naar vloeibaar). Het is een zeer schone vloeibare dieselbrandstof die op synthetische wijze wordt verkregen uit aardgas. GTL vermindert motorlawaai, produceert minder fijn- en roetstof, vermindert het brandstofverbruik en CO² uitstoot.