Vraag of spoedgeval?
Bel 0517 235 857
5,0

Onze klanten vertellen

Scheepswerf Multiship Holland in Harlingen is volledig ingericht voor scheepsreparaties, jachtbouw, jacht refit en stralen en conserveren. Met onze ervaring en passie voor het vak werken wij met liefde aan elk schip; ook dat van u!

Olav en Margot – Charterschip Maxima

Moderne faciliteiten, een ouderwetse arbeidsethos, en een gastvrije, warme sfeer maken dit een top werf waar wij heel graag terugkomen.
Bekijk referentie

Evelien Prins – Chartership Hollandia

De wens om het schip buiten om te laten stralen en coaten was er al enige tijd. Na een korte zoek tocht kwam ik al snel bij Multiship Holland uit. Voor het coaten wordt goed de tijd genomen, erg secuur worden de lagen opgebouwd. Het resultaat is dan ook prachtig. Verder rest mij te zeggen dat de sfeer erg vriendelijk en gastvrij is, erg fijne werf.
Bekijk referentie

familie Stirnemann – Caro

Multiship Holland begeleidde ons stap voor stap, gaf ons in elke fase deskundig advies en liet ons de verschillende mogelijkheden zien. Wij hadden het gevoel dat er in ons belang werd gehandeld, wat ons een gerust gevoel gaf. Zowel het afgesproken budget als de deadlines werden exact gehaald.
Bekijk referentie

Sierik Visman – Museumreddingboot Terschelling

Tijdens het grote onderhoud van Museum Reddingsboot Brandaris zijn wij door gastvrij, vriendelijk en betrokken personeel geholpen. Wij hebben het als erg  fijn ervaren dat de directie snel was met reageren op vragen.
Bekijk referentie

Joost Martijn – de Overwinning

De grondige refit van onze tjalk de Overwinning doen we 1 keer en dan graag helemaal goed! We waren erg onder de indruk van jullie vakmanschap en bezieling.
Bekijk referentie

Martijn Koopal – Aegir

Ik wilde nog even benadrukken dat we zeer tevreden zijn over de samenwerking en de wijze waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Zowel over de communicatie vooraf en tijdens het werk, als het advies over en de kwaliteit van het geleverde werk zijn we uitermate tevreden. Waar mogelijk zal ik jullie van harte aanbevelen.
Bekijk referentie

Bob Heikoop – Meiny Aline EH23

Bij deze wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor de bewezen diensten. Ik ben onder de indruk van het doortastende optreden en de professionele wijze waarop jullie deze restauratie hebben aangepakt. Ik begreep dat er eigenlijk geen ruimte was in de werfplanning om het schip op te nemen, maar desondanks hebben jullie gezocht naar oplossingen waardoor het schip in 8 weken tijd weer opgeleverd kon worden. De brand heeft veel verwoest.

Met dank aan jullie hebben we weer een schip om trots op te zijn!
Bekijk referentie

Top-Notch – Nils Royer

Ik ben in mijn zoektocht naar de juiste werf, op advies van een vriend, ook mijn licht op de website van Multiship gaan opsteken. Het contact voor de afstemming van voorliggende technische zaken verloopt erg prettig per app of telefoon, rechtstreeks met de uitvoerder. Voor de wat bredere zaken met een wat meer formeel karakter, ter voorkoming van misverstanden achteraf, per mail.

Totaalpakket

De informatie op de website was helder en informatief. Verder vond ik het belangrijk om het stralen en de aansluitende rompbehandeling bij één bedrijf te houden. Multiship kon het totaalpakket bieden. Dat vond ik een veilig idee. Verder vond ik hun offerte goed en helder onderbouwd en in vergelijk met de andere aanbieders er met kop en schouders boven uit steken. Prijstechnisch, in vergelijk met de anderen, scherp en aantrekkelijk.

Aanrader

De samenwerking met Multiship heb ik als bijzonder plezierig ervaren. Cooperatief, flexibel en op de juiste momenten afstemming als dat nodig was. Ik heb mij wel eens zorgen gemaakt over de doorschuivende planning, maar ik ben tevreden met de eindsprint die ingezet is om het schip voor de kerstdagen alsnog vrij te kunnen geven! Wat ik ook als prettig ervaren heb, is dat ik ook de ruimte kreeg zelf in die tijd wat dingen aan de boot te doen. Hier werd niet ingewikkeld over gedaan. Een echter aanrader!
Bekijk referentie

Stichting Keimpetille: It Pontsje Werom

Libbe Riemersma

Voor de bouw en het onderhoud van ons pontje hebben wij 4 offertes aangevraagd. Multiship Holland kwam er als beste uit als je kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding. Voor de bouw van het pontje waren we aan subsidievoorwaarden gebonden. Hierin was de prijs erg belangrijk.

Uitstekende kwaliteit

De kwaliteit bij Multiship Holland is uitstekend. Dat zie je terug in de offerte, het onderhoud, referenties van uitgevoerde projecten en de ervaring die ze hebben. Wij werken dan ook al ruim 2 jaar samen met Multiship Holland.

Blinkt uit in vakmanschap

Met de bestektekeningen heeft Multiship Holland ons pontje gebouwd. Het vakmanschap zie je hier duidelijk in terug. Daar blinken ze echt in uit. Ook verzorgen ze het onderhoud van ons pontje.

Goede contacten

Het contact met Multiship Holland verloopt heel persoonlijk en toegankelijk. Dat werkt prettig. We kunnen altijd bij ze terecht.
Bekijk referentie