Vraag of spoedgeval?
Bel 0517 235 857

Projecten

Scheepswerf Multiship Holland in Harlingen is volledig ingericht voor scheepsreparaties, jachtbouw, jacht refit en stralen en conserveren. Met onze ervaring en passie voor het vak werken wij met liefde aan elk schip; ook dat van u!

Hoogaars – Nehalennia

Voor het project "Nehalennia" hebben we zowel de binnen- als buitenzijde volledig gestraald en geconserveerd, inclusief primen, plamuren en afwerken met een hoogglans topcoat. Het resultaat is een duurzaam en esthetisch afgewerkt schip, tot tevredenheid van alle betrokkenen.
Bekijk project

Het vlot Sterke Yerke

Sterke Yerke heeft bij ons op de werf gebruikgemaakt van onze diensten voor reparatie en onderhoud, waarbij de masten zijn verwijderd voor aanpassingen, het onderwaterschip van nieuwe antifouling is voorzien, en het roer is aangepast voor betere vaareigenschappen. Daarnaast hebben ze gebruikgemaakt van onze doe-het-zelf units om zelf ook werkzaamheden aan het vlot uit te voeren.
Bekijk project

Skûtsje Waldsein

Het Skûtsje Waldsein is gerenoveerd met een nieuwe romp en dekken en een duurzame Hempasil coating, wat leidt tot minder onderhoud en een schonere zee.
Bekijk project

Bunkerboot Lilian deel 2

Ontdek de vernieuwde uitstraling van bunkerboot "Lilian" van Oliehandel Klaas de Boer. Na een grondige make-over is het schip weer in topconditie!
Bekijk project

Iconic DA53

De eerste van het nieuwe Steeler-model, de "Iconic DA53", is gestraald en gegrond. Het is een aluminium casco en alle losse onderdelen zijn behandeld met dezelfde primer.
Bekijk project

Project motor kruiser

Het project voor de motorkruiser bevatte het stralen, conserveren en verven van het onderwaterschip, inclusief het plamuren van de spray-randen voor een nette afwerking. Zo werd de motorkruiser klaargemaakt voor het nieuwe vaarseizoen.
Bekijk project

Jhr. J.W.H. De oudste reddingboot ter wereld

De historische motorreddingboot "Jhr. J.W.H. Rutgers van Rozenburg" onderging een grondige refit op onze werf, waarbij essentiële onderdelen zoals de roerkoning en schroefas werden gerepareerd en de romp opnieuw geschilderd.
Bekijk project

Cecilie

Voor klant SRF hebben we een nieuwe verflaag aangebracht op hun schitterende schoener van 35 x 5.62 meter. De binnenzijde van de romp is gestraald, voorzien van primer, en na ijzerwerk behandeld met lagen primer en Hempathane aflak. Het onderwaterschip kreeg een 4-laags verfsysteem, terwijl romp, dekken en opbouw gestraald en beschermd zijn met 3 lagen primer en een hoogglans witte Hempathane aflak.
Bekijk project

Garnalenkotter TS1

Tjaard de Wit heeft ervoor gekozen om tegen de saneringsregeling in zijn garnalenkotter TS1 (voorheen TS6) te laten stralen en conserveren. Het onderwaterschip, de romp, verschansing en dekken zijn gestraald en voorzien van een Hempel verfsysteem. Het stuurhuis en de mast zijn geschuurd en overgeschilderd in passende kleuren, afwijkend van de traditionele kleurstelling.
Bekijk project

Van Hendrik naar Laurijn

Het Amsterdamse varend woonschip Hendrik is omgetoverd tot Laurijn en in perfecte staat gebracht. Er is onder andere gewerkt aan het onderwaterschip, de schroefas, de naam en thuishaven, en het schip is gestraald en bespoten met hoogglans aflak. Het resultaat is oogstrelend.
Bekijk project

Seafox kraan secties

Voor onze gewaardeerde klant Seafox Operations hebben wij drie grote kraansecties gestraald (SA2,5) en in een Jotun verfsysteem gezet.
Bekijk project

Charterschip Maxima

De Maxima is klaar voor het nieuwe seizoen! Ons team heeft samen met de eigenaren hard gewerkt om de boot weer in topconditie te krijgen. Alle problemen zijn verholpen, waardoor het schip haar tochten weer kan voortzetten.
Bekijk project
Toon meer
Vraag of spoedgeval?
Bel 0517 235 857