Vraag of spoedgeval?
Bel 0517 235 857

Projecten

Scheepswerf Multiship Holland in Harlingen is volledig ingericht voor scheepsreparaties, jachtbouw, jacht refit en stralen en conserveren. Met onze ervaring en passie voor het vak werken wij met liefde aan elk schip; ook dat van u!

Charterschip Hollandia

De wens om het schip te laten stralen en coaten bestond al enige tijd. Na een korte zoektocht kwam Evelien bij ons uit. Wij hebben voor een het staalwerk van het schip uit 1901 hersteld. Daarna hebben wij het schip mogen stralen en voorzien van een nieuwe coating.
Bekijk project

Caro

Tijdens een reparatie van Caro bleek dat sommige lasnaden niet helemaal dicht waren. Ook van de door de botenbouwer oorspronkelijk aangebrachte verf was weinig meer over. Hierdoor is in overleg met de klant besloten om de gehele romp te zandstralen, bewerken/repareren en opnieuw te schilderen.
Bekijk project

De Overwinning

Wij hebben Tjalk de Overwinning op onze werf mogen stralen en opnieuw mogen schilderen.
Bekijk project

Nieuwe stalen mast incl. beslag voor charterschip.

Stalen mast voor charterschip ter vervanging van de houten mast. De nieuwe mast heeft een lengte van 17,6 meter van voet tot hommer. De mast is gemaakt uit buisdiameter 355,6 mm met RVS beslag en voorzien van een conische top.
Bekijk project

Museumreddingsboot Brandaris

De museumreddingsboot "Brandaris" is bij ons op de werf geweest voor groot onderhoud. Er was behoorlijk wat reparatiewerk aan het schip en we hebben ook een aantal verbeteringen doorgevoerd; zoals rvs ankerplaatjes en rvs kluispijpen.
Bekijk project

ACC2 Uranus

De Duitse garnalenkotter Acc2 "Uranus" is bij ons op de werf geweest voor een complete make-over. Het schip is qua staal en aluminium werk gerepareerd. Vervolgens is het gehele schip gestraald en voorzien van een Hempel verfsysteem. Deze kotter kan er weer jaren tegenaan!
Bekijk project

Skûtsje Heerenveen

Het SKS skûtsje Heerenveen (Gerben van Manen) is door ons compleet gerefit. De dekken en gangboorden zijn vervangen voor dunner materiaal, de verlenging is er opnieuw tussen gezet en de romp heeft zijn originele vorm terug gekregen d.m.v. het "terugknikken". Vervolgens is het gehele schip van buiten én van binnen gestraald en geconserveerd.
Bekijk project

Skûtsje Akkrum

Het onderwaterschip van het skûtsje van Akkrum is door ons gerepareerd. Na de laswerkzaamheden hebben we de reparatie gestraald en voorzien van een compleet verfsysteem. Het gehele onderwaterschip is daarna voorzien van een verse laag Hempel Silicone X3+ Coating. De binnenkant van het ruim hebben we het vlak gestraald en gespoten in een 3 laags Hempel systeem. Tussendoor hebben de vrijwilligers van het skûtsje de buitenkant geschilderd
Bekijk project

Nieuwe tjalk stralen en conserveren

Voor onze klant SRF hebben wij deze nieuwbouw tjalk gestraald, gecoat en afgespoten. De binnenzijde is gestraald en 2 x in de epoxyprimer gezet. In de machinekamer en het vooronder zijn de spanten afgekit en vervolgens zijn deze ruimtes afgespoten in de Hempathane topcoat aflak.
Bekijk project

Zeiljacht Dehler47

Zeiljacht Davanti, type Dehler47 (polyester). De romp is eerst ontdaan van de wrap. Vervolgens is de romp geschuurd en voorgespoten in een grondlaag. Aansluitend is de romp afgespoten in een Awlgrip topcoat met daarover heen een Clear coat. Het polyester onderwaterschip is gestraald en geprimered met Hempel light primer.
Bekijk project

Klipper De Luwte

Klipper "De Luwte" met een lengte van ruim 24 meter is door ons team vakkundig onder handen genomen. Er is rondom een nieuw potdek aangebracht. Achterom is er een nieuwe verhoogde verschansing aangebracht. Ook zijn de rotte plekken die na het stralen aan het licht zijn gekomen, gerepareerd.
Bekijk project

Refit woonschip Trinity

De afgelopen periode hebben wij een grote refit van het woonschip Trinity uitgevoerd. Eerst hebben we het polyester dak met hout, kozijnen met glas, betimmering, natuurstenen badkamer, technische installatie en betonnen vloer verwijderd.
Bekijk project

Stalen casco Steeler 5706 stralen en coaten

Dit stalen casco van Steeler is zowel van buiten als van binnen gestraald en vervolgens gecoat in Interprime820 epoxy primer. De machinekamer en lazarette zijn in een 2e laag primer gezet en afgespoten in de hoogglans aflak Interthane 990.
Bekijk project

Aluminium casco Steeler5205 stralen en coaten

Dit aluminium casco van Steeler is gestraald (SA2,5) en vervolgens gecoat in een GP Expoxy Coating.
Bekijk project

Metamorfose “Blue Manatee”

Al jaren lag ze weg te kwijnen aan de westelijke Kanaalweg totdat er een paar dappere mensen waren die haar hebben gekocht; de "Isabella". Een bijzonder schip, van top tot waterlijn compleet beige, 2 masten en héél veel ramen. Of wij haar wilden stralen, coaten en afschilderen... Nou dat hebben we gedaan! Eerst hebben we de noodzakelijke reparaties aan het schip uitgevoerd.
Bekijk project

Motorjacht “Noordhinder”

Dit prachtige motorjacht was aangevaren en had daardoor schade opgelopen. Wij hebben de schadeplekken hersteld door middel van schuren en plamuren. Daarna zijn de plekken voorbehandeld met primers zodat het verfsysteem weer opgebouwd is. Vervolgens is de gehele romp geschuurd en afgespoten in de Awlgrip Topcoat, kleur Majestic Blue.
Bekijk project

Steeler Yachts

Voor Steeler Yachts hebben wij dit casco van binnen en van buiten, gestraald en gecoat. De tanken zijn in een speciale tankcoating gespoten.
Bekijk project

Colin Archer 18,3 meter stralen en coaten

De Baltic, een schitterend zeiljacht van het type Colin Archer, is door ons gestraald, geprimered, geplamuurd en afgespoten. De buitenzijde van het jacht is eerst volledig gestraald.
Bekijk project

Nieuwbouw aluminium sloep

In samenwerking met Frans de Boer hebben wij een aluminium sloep van 5 meter gebouwd. De tekeningen zijn door de klant aangeleverd. Na het aflassen zijn de scherpe kanten eraf zijn geslepen. Vervolgens hebben wij de binnen- en buitenzijde geheel geglaspareld.
Bekijk project

Sleepboot Demi-K

Voor de firma Rodie Transport BV hebben wij de sleepboot Demi-K deels gestraald en geconserveerd. De romp, binnenkant verschansing en de dekken met toebehoren zijn Sa 2,5 gestraald. Vervolgens hebben wij een zeer robuust verfsysteem toegepast; de Hempel Multistrength primer en als aflak is de Hempathane topcoat 5521 en de Hempathane 5561 gebruikt.
Bekijk project

Sleepboot En Avant

De sleepboot En Avant is door ons grondig onder handen genomen. Na de noodzakelijke staalwerkzaamheden is het gehele schip gestraald en voorzien van een 3-laags primer systeem van Hempel.
Bekijk project

Luxemotor in silicone antifouling

De Luxemotor "Fram" is door ons van een nieuw verfsysteem op het onderwaterschip voorzien. Nadat het stralen hebben we een primer (Hempel Mio 1557) aangebracht.
Bekijk project

Zeiljacht Equinox

Het zeiljacht Equinox is door ons van 'top tot kiel' in een nieuwe look gezet! Eerst hebben we een paar kleine reparaties uitgevoerd. Daarna is het onderwaterschip en de romp volledig gestraald.
Bekijk project

Zeiljacht Arwen

Na een zeiltocht van 3 jaar was het stalen zeiljacht "Arwen" toe aan groot onderhoud. Nadat we de kiel verwijderd hebben, is er reparatiewerk aan de roerkoning en hennegatskoker uitgevoerd. Daarna hebben wij het onderwaterschip geheel gestraald en vervolgens voorzien van compleet verfsysteem van International. De romp is grondig geschuurd en gegrond.
Bekijk project
Toon meer
Vraag of spoedgeval?
Bel 0517 235 857