Vraag of spoedgeval?
Bel 0517 235 857

Projecten

Scheepswerf Multiship Holland in Harlingen is volledig ingericht voor scheepsreparaties, jachtbouw, jacht refit en stralen en conserveren. Met onze ervaring en passie voor het vak werken wij met liefde aan elk schip; ook dat van u!

Project motor kruiser

Het project voor de motorkruiser bevatte het stralen, conserveren en verven van het onderwaterschip, inclusief het plamuren van de spray-randen voor een nette afwerking. Zo werd de motorkruiser klaargemaakt voor het nieuwe vaarseizoen.
Bekijk project

Jhr. J.W.H. De oudste reddingboot ter wereld Rutgers van Rozenburg

De historische motorreddingboot "Jhr. J.W.H. Rutgers van Rozenburg" onderging een grondige refit op onze werf, waarbij essentiële onderdelen zoals de roerkoning en schroefas werden gerepareerd en de romp opnieuw geschilderd.
Bekijk project

Cecilie

Voor klant SRF hebben we een nieuwe verflaag aangebracht op hun schitterende schoener van 35 x 5.62 meter. De binnenzijde van de romp is gestraald, voorzien van primer, en na ijzerwerk behandeld met lagen primer en Hempathane aflak. Het onderwaterschip kreeg een 4-laags verfsysteem, terwijl romp, dekken en opbouw gestraald en beschermd zijn met 3 lagen primer en een hoogglans witte Hempathane aflak.
Bekijk project

Garnalenkotter TS1

Tjaard de Wit heeft ervoor gekozen om tegen de saneringsregeling in zijn garnalenkotter TS1 (voorheen TS6) te laten stralen en conserveren. Het onderwaterschip, de romp, verschansing en dekken zijn gestraald en voorzien van een Hempel verfsysteem. Het stuurhuis en de mast zijn geschuurd en overgeschilderd in passende kleuren, afwijkend van de traditionele kleurstelling.
Bekijk project

Van Hendrik naar Laurijn

Het Amsterdamse varend woonschip Hendrik is omgetoverd tot Laurijn en in perfecte staat gebracht. Er is onder andere gewerkt aan het onderwaterschip, de schroefas, de naam en thuishaven, en het schip is gestraald en bespoten met hoogglans aflak. Het resultaat is oogstrelend.
Bekijk project

Seafox kraan secties

Voor onze gewaardeerde klant Seafox Operations hebben wij drie grote kraansecties gestraald (SA2,5) en in een Jotun verfsysteem gezet.
Bekijk project

Charterschip Maxima

De Maxima is klaar voor het nieuwe seizoen! Ons team heeft samen met de eigenaren hard gewerkt om de boot weer in topconditie te krijgen. Alle problemen zijn verholpen, waardoor het schip haar tochten weer kan voortzetten.
Bekijk project

Cappalletti – Cruising Home Explorer 1500

Bekijk hoe wij het nieuwbouw stalen casco "Cruising Home Explorer 1500" hebben gestraald en afgewerkt met hoogglans verf.
Bekijk project

Sloep Puffin Raw Launcher

Bekijk hoe wij de Sloep Puffin Raw Launcher, Strak geplamuurd en afgewerkt hebben in Perfection Pro hoogglans aflak. Met Hempel Silic One systeem voor glad oppervlak en aangroeiwerende coating
Bekijk project

Charterschip Hollandia

De wens om het schip te laten stralen en coaten bestond al enige tijd. Na een korte zoektocht kwam Evelien bij ons uit. Wij hebben voor een het staalwerk van het schip uit 1901 hersteld. Daarna hebben wij het schip mogen stralen en voorzien van een nieuwe coating.
Bekijk project

Caro

Tijdens een reparatie van Caro bleek dat sommige lasnaden niet helemaal dicht waren. Ook van de door de botenbouwer oorspronkelijk aangebrachte verf was weinig meer over. Hierdoor is in overleg met de klant besloten om de gehele romp te zandstralen, bewerken/repareren en opnieuw te schilderen.
Bekijk project

De Overwinning

Wij hebben Tjalk de Overwinning op onze werf mogen stralen en opnieuw mogen schilderen.
Bekijk project

Nieuwe stalen mast incl. beslag voor charterschip.

Stalen mast voor charterschip ter vervanging van de houten mast. De nieuwe mast heeft een lengte van 17,6 meter van voet tot hommer. De mast is gemaakt uit buisdiameter 355,6 mm met RVS beslag en voorzien van een conische top.
Bekijk project

Museumreddingsboot Brandaris

De museumreddingsboot "Brandaris" is bij ons op de werf geweest voor groot onderhoud. Er was behoorlijk wat reparatiewerk aan het schip en we hebben ook een aantal verbeteringen doorgevoerd; zoals rvs ankerplaatjes en rvs kluispijpen.
Bekijk project

ACC2 Uranus

De Duitse garnalenkotter Acc2 "Uranus" is bij ons op de werf geweest voor een complete make-over. Het schip is qua staal en aluminium werk gerepareerd. Vervolgens is het gehele schip gestraald en voorzien van een Hempel verfsysteem. Deze kotter kan er weer jaren tegenaan!
Bekijk project

Skûtsje Heerenveen

Het SKS skûtsje Heerenveen (Gerben van Manen) is door ons compleet gerefit. De dekken en gangboorden zijn vervangen voor dunner materiaal, de verlenging is er opnieuw tussen gezet en de romp heeft zijn originele vorm terug gekregen d.m.v. het "terugknikken". Vervolgens is het gehele schip van buiten én van binnen gestraald en geconserveerd.
Bekijk project

Skûtsje Akkrum

Het onderwaterschip van het skûtsje van Akkrum is door ons gerepareerd. Na de laswerkzaamheden hebben we de reparatie gestraald en voorzien van een compleet verfsysteem. Het gehele onderwaterschip is daarna voorzien van een verse laag Hempel Silicone X3+ Coating. De binnenkant van het ruim hebben we het vlak gestraald en gespoten in een 3 laags Hempel systeem. Tussendoor hebben de vrijwilligers van het skûtsje de buitenkant geschilderd
Bekijk project

Nieuwe tjalk stralen en conserveren

Voor onze klant SRF hebben wij deze nieuwbouw tjalk gestraald, gecoat en afgespoten. De binnenzijde is gestraald en 2 x in de epoxyprimer gezet. In de machinekamer en het vooronder zijn de spanten afgekit en vervolgens zijn deze ruimtes afgespoten in de Hempathane topcoat aflak.
Bekijk project

Zeiljacht Dehler47

Zeiljacht Davanti, type Dehler47 (polyester). De romp is eerst ontdaan van de wrap. Vervolgens is de romp geschuurd en voorgespoten in een grondlaag. Aansluitend is de romp afgespoten in een Awlgrip topcoat met daarover heen een Clear coat. Het polyester onderwaterschip is gestraald en geprimered met Hempel light primer.
Bekijk project

Klipper De Luwte

Klipper "De Luwte" met een lengte van ruim 24 meter is door ons team vakkundig onder handen genomen. Er is rondom een nieuw potdek aangebracht. Achterom is er een nieuwe verhoogde verschansing aangebracht. Ook zijn de rotte plekken die na het stralen aan het licht zijn gekomen, gerepareerd.
Bekijk project

Refit woonschip Trinity

De afgelopen periode hebben wij een grote refit van het woonschip Trinity uitgevoerd. Eerst hebben we het polyester dak met hout, kozijnen met glas, betimmering, natuurstenen badkamer, technische installatie en betonnen vloer verwijderd.
Bekijk project

Stalen casco Steeler 5706 stralen en coaten

Dit stalen casco van Steeler is zowel van buiten als van binnen gestraald en vervolgens gecoat in Interprime820 epoxy primer. De machinekamer en lazarette zijn in een 2e laag primer gezet en afgespoten in de hoogglans aflak Interthane 990.
Bekijk project

Aluminium casco Steeler5205 stralen en coaten

Dit aluminium casco van Steeler is gestraald (SA2,5) en vervolgens gecoat in een GP Expoxy Coating.
Bekijk project

Metamorfose “Blue Manatee”

Al jaren lag ze weg te kwijnen aan de westelijke Kanaalweg totdat er een paar dappere mensen waren die haar hebben gekocht; de "Isabella". Een bijzonder schip, van top tot waterlijn compleet beige, 2 masten en héél veel ramen. Of wij haar wilden stralen, coaten en afschilderen... Nou dat hebben we gedaan! Eerst hebben we de noodzakelijke reparaties aan het schip uitgevoerd.
Bekijk project
Toon meer
Vraag of spoedgeval?
Bel 0517 235 857