Vraag of spoedgeval?
Bel 0517 235 857

Onze diensten

Scheepswerf Multiship Holland in Harlingen is volledig ingericht voor scheepsreparaties, jachtbouw, jacht refit en stralen en conserveren. Met onze ervaring en passie voor het vak werken wij met liefde aan elk schip; ook dat van u!

Reparatie & onderhoud

Multiship Holland is uw werf voor onderhoud, een (spoed)reparatie, een keuring of ijzerwerk. Wij denken van begin tot eind met u mee en onze ervaring en vakbekwaamheid zorgen altijd voor de beste oplossing voor uw schip!

Refit & restauratie

Verdient uw schip een nieuw leven? Bij Multiship Holland kunt u terecht voor een complete of gedeeltelijke refit. Wij denken graag met u mee hoe u weer jarenlang vaarplezier van uw schip kunt hebben. Wij hebben meerdere specialiteiten in huis om uw schip weer in perfecte staat te krijgen.

Stralen & conserveren

Multiship Holland heeft alle mogelijkheden in huis voor het stralen & conserveren van uw schip. Wij beschikken over een professioneel ingerichte straal- en spuithal. Hierdoor zijn wij flexibel, snel en leveren wij altijd kwaliteit. Wij kunnen schepen tot 40 meter weer in perfecte conditie brengen.

Liften & transport

Multiship Holland heeft de modernste en veiligste faciliteiten voor het liften en transporteren van uw schip.

Doe-het-zelf units

Wilt u liever zelf aan uw schip werken maar heeft u niet de juiste faciliteiten? Multiship Holland verhuurt loodsen waar u zelf aan de slag kunt.

Tankstation

Ons tankstation met onbemande pomp is het hele jaar geopend. Maak het uzelf gemakkelijk en kom tanken bij ons drijvende tankstation met aanlegsteiger aan het Van Harinxmakanaal. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij onze onbemande pomp.

Onze projecten

Scheepswerf Multiship Holland in Harlingen heeft door de jaren heen diverse projecten mogen uitvoeren. Ieder project is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen. Meer over onze projecten.