Vraag of spoedgeval?
Bel 0517 235 857

Wie zijn wij

Scheepswerf Multiship Holland in Harlingen is volledig ingericht voor scheepsreparaties, jachtbouw, jacht refit en stralen en conserveren. Met onze ervaring en passie voor het vak werken wij met liefde aan elk schip; ook dat van u!

Frans de Boer

Froukje Osinga

Wiecher Kocken

Ons verhaal

Multiship Holland is in 2012 opgericht door Sieb Meijer en Wiecher Kocken. Zij leerden elkaar kennen tijdens de wedstrijden van het IFKS Skûtsjesilen. Samen zeilen resulteerde ook in samenwerken en zij besloten om Multiship Holland op te zetten.

Sieb en Wiecher hadden beide al ruime ervaring op het gebied van scheepsbouw en scheepvaart en onder hun leiding is Multiship Holland uitgegroeid tot een prachtige scheepswerf waar u terecht kunt voor scheepsreparaties, jachtbouw, jachtrefit, onderwaterschipbehandelingen, stralen en conserveren.

In 2017 heeft Sieb een stap terug gedaan en is zijn dochter Froukje Osinga – Meijer aan boord gestapt als compagnon. Inmiddels heeft Multiship Holland vijf vaste krachten in dienst en kan het aantal vakmensen aangevuld worden met ervaren zzp’ers als de hoeveelheid werk daar om vraagt.

Drie gelijkwaardige partners

Vanaf 1 januari 2024 heeft Frans de Boer zijn intrede gedaan in de directie van Multiship Holland, en daarmee zijn we (Froukje Osinga, Wiecher Kocken en Frans de Boer) nu alle drie gelijkwaardige partners.

Frans heeft al vele jaren als ZZP’er bij Multiship gewerkt, waar hij zijn vaardigheden als lasser en ijzerwerker heeft ingezet en zich altijd actief heeft beziggehouden met het reilen en zeilen op de werkvloer. We zijn ontzettend verheugd dat we dit bereikt hebben en kijken met vertrouwen naar de toekomst.

Ons team staat voor u klaar!