Charterschip Maxima

Charterschip Maxima is afgelopen winterperiode grondig onder handen genomen bij ons op de werf. De eigenaren hebben zelf heel veel werk verricht. Wij hebben o.a. de bolders vervangen voor RVS en de romp is gestraald en geconserveerd in 4-lagen Hempel systeem.

De Maxima is klaar voor het nieuwe seizoen! Ons team heeft samen met de eigenaren hard gewerkt om de boot weer in topconditie te krijgen. Alle problemen die eerder waren ontdekt zijn verholpen. En kan het schip haar tochten over de Waddenzee en het IJsselmeer weer voortzetten.

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Refit
  • Stralen
  • Conserveren

Olav en Margot over dit project

Na 20 jaar charteren op de Waddenzee met de Maxima was het tijd voor een grote revisie. De werf Multiship kenden we al van eerdere projecten en dit is een plek waar je als klant graag terugkomt.

En de redenen hiervoor zijn onder andere, heel veel kennis op straal en verfgebied. De faciliteiten zijn modern en subliem: eigen kranen, bootwagens (bestuurd door Ids op de millimeter precies), een grote hal waar je binnen kunt staan, zeer efficiënt en prijswaardig staalwerk ( Frans) en een management met een hoog niveau van kennis, dat graag meedenkt om goede oplossingen te vinden.

Moderne faciliteiten, een ouderwetse arbeidsethos, en een gastvrije, warme sfeer maken dit een top werf waar wij heel graag terugkomen.

Reuze bedankt team Multiship: Jurjen, Patrick, Tiny, Edmond, Zoltan, Frans, Ids, Wiecher en Froukje en het hele Griekse schilderteam.

En last but not least, een warme, gezellige kantine en lekkere koffie.