Meiny Aline EH23

Op 24 januari kwam de gerestaureerde palingkotter EH23 “Meiny Aline” in het nieuws omdat er een brand aan boord had gewoed. De brandweer was er snel bij, maar de schade was helaas erg groot. Op 18 februari zijn we begonnen met de herstelwerkzaamheden. Ons werk bestond uit: nieuwe plafonds aanbrengen, huidbeplating met grondhout en isolatie plaatsen en afwerken. Nieuwe vloerdelen plaatsen, ramen vervangen, tapijt vervangen en het nodige schilderwerk. Na een relatief korte periode van maar 4 weken is zij op 18 maart weer te water gelaten. Het lijkt alsof er niets is gebeurt!

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Reparatiewerk
  • Schilderen

Bob Heikoop over dit project

Bij deze wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor de bewezen diensten. Ik ben onder de indruk van het doortastende optreden en de professionele wijze waarop jullie deze restauratie hebben aangepakt.

Ik begreep dat er eigenlijk geen ruimte was in de werfplanning om het schip op te nemen, maar desondanks hebben jullie gezocht naar oplossingen waardoor het schip in 8 weken tijd weer opgeleverd kon worden. De brand heeft veel verwoest. Met dank aan jullie hebben we weer een schip om trots op te zijn!