Vraag of spoedgeval?
Bel 0517 235 857

Refit & restauratie

Verdient uw schip een nieuw leven? Bij Multiship Holland kunt u terecht voor een complete of gedeeltelijke refit.

Refit

Wij denken graag met u mee hoe u weer jarenlang vaarplezier van uw schip kunt hebben. Wij hebben meerdere specialiteiten in huis om uw schip weer in perfecte staat te krijgen.

 • Constructie- en ijzerwerken
 • Scheepsmotor inbouwen
 • Schilderwerk
 • Scheepsbetimmering
 • Technische installaties
 • Scheepsstoffering

Restauratie

Historische schepen zijn prachtig om te zien. Varend erfgoed heeft altijd verhalen die het verdienen om bewaard te blijven. Met vakmanschap en oog voor detail restaureren wij uw historische schip waarbij het de passende uitstraling behoudt. Multiship Holland gaat graag met uw wensen aan de slag.

 • Constructie- en ijzerwerken
 • Motoren
 • Timmerwerk
 • Schilderwerk
 • Tuigage

Maatwerk

Het restaureren van historische schepen is altijd maatwerk. Daarom komen we graag langs om uw schip te bekijken en te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Refit & restauratie projecten

Skûtsje Waldsein

Het Skûtsje Waldsein is gerenoveerd met een nieuwe romp en dekken en een duurzame Hempasil coating, wat leidt tot minder onderhoud en een schonere zee.
Bekijk project

Bunkerboot Lilian deel 2

Ontdek de vernieuwde uitstraling van bunkerboot "Lilian" van Oliehandel Klaas de Boer. Na een grondige make-over is het schip weer in topconditie!
Bekijk project

Jhr. J.W.H. De oudste reddingboot ter wereld

De historische motorreddingboot "Jhr. J.W.H. Rutgers van Rozenburg" onderging een grondige refit op onze werf, waarbij essentiële onderdelen zoals de roerkoning en schroefas werden gerepareerd en de romp opnieuw geschilderd.
Bekijk project

Caro

Tijdens een reparatie van Caro bleek dat sommige lasnaden niet helemaal dicht waren. Ook van de door de botenbouwer oorspronkelijk aangebrachte verf was weinig meer over. Hierdoor is in overleg met de klant besloten om de gehele romp te zandstralen, bewerken/repareren en opnieuw te schilderen.
Bekijk project

Skûtsje Heerenveen

Het SKS skûtsje Heerenveen (Gerben van Manen) is door ons compleet gerefit. De dekken en gangboorden zijn vervangen voor dunner materiaal, de verlenging is er opnieuw tussen gezet en de romp heeft zijn originele vorm terug gekregen d.m.v. het "terugknikken". Vervolgens is het gehele schip van buiten én van binnen gestraald en geconserveerd.
Bekijk project

Refit woonschip Trinity

De afgelopen periode hebben wij een grote refit van het woonschip Trinity uitgevoerd. Eerst hebben we het polyester dak met hout, kozijnen met glas, betimmering, natuurstenen badkamer, technische installatie en betonnen vloer verwijderd.
Bekijk project

Verbouwing luxemotor Risico naar woonschip

Voor een klant in Amsterdam hebben wij de luxemotor "Risico" grondig verbouwd. Het schip heeft een nieuwe luikenkap gekregen en ook de den is vernieuwd. Het stuurhuis is vernieuwd. Verder zijn de relingen vernieuwd en de bolders zijn gerestaureerd. Het schip is ontdaan van alle overbodige delen om er een woonschip van te maken. Daarna is het gehele schip aan de binnen- en buitenzijde gestraald en voorzien van een twee-componenten verfsysteem van Hempel en Nelf.
Bekijk project

Verbouwing motortankschip naar woonschip

Het motortankschip Avontuur is bij ons op de werf omgebouwd naar een woonschip. Eerst zijn de twee stalen tanken met een gewicht van 18.000 kg verwijderd.
Bekijk project
Toon meer