Vraag of spoedgeval?
Bel 0517 235 857

Scheepsreparatie & onderhoud

Multiship Holland is uw werf voor onderhoud, een (spoed)scheepsreparatie, een keuring of ijzerwerk. Wij denken van begin tot eind met u mee en onze ervaring en vakbekwaamheid zorgen altijd voor de beste oplossing voor uw schip!

Scheepsreparatie of schade?

Voor alle denkbare schades voeren wij solide en betrouwbare scheepsreparaties uit in onze loods of bij ons aan de kade. Ook voor een spoedreparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Met een hijsvermogen tot 100 ton hebben wij uw schip binnen 10 minuten uit het water. En natuurlijk zorgen onze vakmensen er voor dat u zo snel mogelijk weer te water bent. Voor grote en kleine reparaties en onderhoud kunt u bij Multiship Holland terecht.

  • Vlakreparatie door middel van dubbelen of inzetten nieuw materiaal
  • Reparatie van gaten en scheuren
  • Het uitlijnen van een schroefas
  • Het verhelpen van lekkages, kapotte onderdelen of motorproblemen

Scheepsonderhoud

Houd uw schip in topconditie door regelmatig onderhoud te laten plegen. Dit is belangrijk voor uw vaarplezier, de veiligheid en het behoud van uw schip. Door tijdig onderhoud voorkomt u ook nog eens extra kosten en problemen. Wij helpen u graag met het onderhoud

  • IJzerwerkzaamheden
  • Constructiewerk
  • Schroeven en schroefassen
  • Motoren
  • Conservering en overig schilder- en lakwerk

Doe het zelf units

Wilt u liever uw schip zelf onderhouden en reparaties uitvoeren maar heeft u geen plek hiervoor? Ook dan kunt u bij Multiship Holland terecht. U kunt bij ons een doe het zelf unit huren.

Spoedreparatie?

Ook voor spoedreparaties bent u bij Multiship aan het juiste adres. Met een hijsvermogen ton 100 ton tilt onze bootkraan elk schip snel uit het water. Een spoedreparatie vergt flexibiliteit en een goede planning. Multiship Holland is in staat om u dat te bieden. Dankzij korte lijnen kunnen we vrijwel altijd ruimte maken voor uw spoedreparatie. Een team dat voor u klaar staat en oplossingsgericht te werk gaat, dat is ons streven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Scheepsreparatie & onderhoud projecten

Jhr. J.W.H. De oudste reddingboot ter wereld Rutgers van Rozenburg

De historische motorreddingboot "Jhr. J.W.H. Rutgers van Rozenburg" onderging een grondige refit op onze werf, waarbij essentiële onderdelen zoals de roerkoning en schroefas werden gerepareerd en de romp opnieuw geschilderd.
Bekijk project

Caro

Tijdens een reparatie van Caro bleek dat sommige lasnaden niet helemaal dicht waren. Ook van de door de botenbouwer oorspronkelijk aangebrachte verf was weinig meer over. Hierdoor is in overleg met de klant besloten om de gehele romp te zandstralen, bewerken/repareren en opnieuw te schilderen.
Bekijk project

Nieuwe stalen mast incl. beslag voor charterschip.

Stalen mast voor charterschip ter vervanging van de houten mast. De nieuwe mast heeft een lengte van 17,6 meter van voet tot hommer. De mast is gemaakt uit buisdiameter 355,6 mm met RVS beslag en voorzien van een conische top.
Bekijk project

Museumreddingsboot Brandaris

De museumreddingsboot "Brandaris" is bij ons op de werf geweest voor groot onderhoud. Er was behoorlijk wat reparatiewerk aan het schip en we hebben ook een aantal verbeteringen doorgevoerd; zoals rvs ankerplaatjes en rvs kluispijpen.
Bekijk project

ACC2 Uranus

De Duitse garnalenkotter Acc2 "Uranus" is bij ons op de werf geweest voor een complete make-over. Het schip is qua staal en aluminium werk gerepareerd. Vervolgens is het gehele schip gestraald en voorzien van een Hempel verfsysteem. Deze kotter kan er weer jaren tegenaan!
Bekijk project

Klipper De Luwte

Klipper "De Luwte" met een lengte van ruim 24 meter is door ons team vakkundig onder handen genomen. Er is rondom een nieuw potdek aangebracht. Achterom is er een nieuwe verhoogde verschansing aangebracht. Ook zijn de rotte plekken die na het stralen aan het licht zijn gekomen, gerepareerd.
Bekijk project

Metamorfose “Blue Manatee”

Al jaren lag ze weg te kwijnen aan de westelijke Kanaalweg totdat er een paar dappere mensen waren die haar hebben gekocht; de "Isabella". Een bijzonder schip, van top tot waterlijn compleet beige, 2 masten en héél veel ramen. Of wij haar wilden stralen, coaten en afschilderen... Nou dat hebben we gedaan! Eerst hebben we de noodzakelijke reparaties aan het schip uitgevoerd.
Bekijk project

Sleepboot En Avant

De sleepboot En Avant is door ons grondig onder handen genomen. Na de noodzakelijke staalwerkzaamheden is het gehele schip gestraald en voorzien van een 3-laags primer systeem van Hempel.
Bekijk project
Toon meer